Ik heb vandaag mijn smartphone nog vrijwel niet gebruikt, maar gisteravond heb ik tot na twaalven op mijn laptop zitten dwalen (ken je dat, dat je soort van half een tv-programma kijkt, en dan ondertussen allemaal tabbladen open hebt met nieuwswebsites en social media, en dat je echt wil gaan slapen maar het lukt niet om het uit te zetten). Vorig jaar heb ik een tijdje thuis helemaal geen internet gehad, ik denk erover om dat weer te doen.

Het liefst zou ik een Google router kopen, daarmee kan je een schema instellen wanneer je WiFi hebt. Ik heb de zelfbeheersing van een pinda, dus ik dacht misschien kan ik iemand anders het wachtwoord geven, zodat ik het WiFi schema niet zomaar kan aanpassen. En dan wil ik bijv. alleen tussen 20:00 en 21:00 WiFi hebben. En op dagen dat ik thuiswerk, zoiets. De Google router is alleen nogal duur: 140€.

Het voelt een beetje ehm, bijzonder, om 140€ uit te geven, alleen omdat ik geen zelfbeheersing heb. Aan de andere kant: als ik denk aan alle uren die ik ermee kan winnen… Boeken lezen (en schrijven!), mediteren, marathontraining…

Tot nu toe gaat het half goed met m’n doelen: 
Elke dag geschreven (!)
1x gemediteerd
3x hardgelopen (!)
0 boeken uitgelezen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *