About

Deze website gaat over afkicken van je smartphone. Geschreven door een smartphone-junkie. Weet ik de oplossing? Nee. Ben ik hard op zoek? Ja.

In december verschijnt mijn boek Afkicken van je smartphone. Op deze website doe ik verslag van het proces.

Kijk maar even, misschien heb je er wat aan.

Over mij

Ik ben Evelien, online marketeer en schrijver van De kleine Bloggen voor Dummies. Ooit had ik het blog Evelien Eet, met reviews van producten uit de supermarkt. Dit blog bestaat niet meer, op een dag heb ik het verwijderd. Jammer, en tegelijk ook niet.

Boek

In december 2019 verschijnt het boek Afkicken van je smartphone: verslag van een zoektocht. Het wordt een boek met tips & tricks, interviews met experts en telefoonverslaafden, en praktische oefeningen voor als je je telefoon minder wil gebruiken.

Als je nu bestelt betaal je €15 in plaats van €25. Je krijgt het boek dan voor 20 december thuisgestuurd.

Je kan trouwens ook het e-book bestellen, dit kost €10 (na 1 december wordt het €20).

Karma

Een boek schrijven is HEEL moeilijk. Vooral de motivatie vinden om elke dag weer te gaan zitten met een leeg vel voor je neus, en er iets van te maken. Er zijn allerlei dingen die helpen: op tijd opstaan, sporten, chocola, maar vooral ook: reacties! Ik vind het onwijs leuk om reacties te krijgen, dus please please post iets in de comments, goed voor je karma!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief (1x per week).