Weekend: Linktips

groenHet was een rustige week op Evelien Eet, gelukkig zijn er genoeg andere blogs en website waar interessante artikelen gepubliceerd zijn. Een paar van mijn favorieten van afgelopen week, kijk je mee?

De website van Steve Pavlina ziet er op het eerste gezicht niet echt indrukwekkend uit, het rare logo maakt de weirde uitstraling helemaal af. Toch is het echt een interessant blog, als je geïnteresseerd bent in Personal Development moet je zeker eens gaan kijken.  Steve is aanhanger van ‘The Secret’, toen ik hier bijna tien jaar (!) geleden voor het eerst een filmpje over zag was ik echt boos, ik weet het nog. The Secret is gebaseerd op het idee dat je alles wat in je leven gebeurt zelf hebt aangetrokken, dus wil je rijk worden? Als je het maar hard genoeg wilt zal het gebeuren. Zit je in een rolstoel? Blijkbaar heb je niet genoeg gewenst dat je kan lopen. Dit is natuurlijk behoorlijk kwetsend voor mensen die ziek zijn of andere problemen hebben waar ze zelf niks aan kunnen doen. Toch is The Secret niet helemaal onzin: als je weet wat je wil bereiken, is de weg daar naartoe een stuk sneller. En de meeste dingen kan je wél gewoon zelf veranderen, als je maar echt wil. Het leukste artikel deze week vond ik ‘How to attract quality relationship partners‘.

Een foodblog waar ik graag kom is kleinstukjedan.nl. Prachtig vormgegeven en geweldige foto’s. Afgelopen week vond ik hier een recept voor DIY Ben & Jerry’s, en al een tijdje geleden kwam dit recept voor Mississippi Mud Pie online, prachtige foto met frambozen, deze zou ik héél graag eens proeven.

Als laatste een blog waarvan alleen de naam al leuk is: ikbenirisniet.nl. Dit is een groen lifestyle dat wordt geschreven door Iris, altijd grappig, eerlijk en met leuke tips. Deze week o.a. een post voor wie niet van zomer houdt, met tips over wijn, ijs, liedjes en ventilators.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *