Reviews: Dr. Oetker Pizzaburger

snackspertIk had de Dr. Oetker Pizzaburger al een tijdje op mijn lijstje staan, maar ik ben er dus echt zat van om steeds smerige producten te reviewen. Gelukkig ben ik niet de enige blogger die reviews schrijft van producten in de supermarkt.  Mijn broertje wees me op een heel adequate review van de Dr. Oetker Pizzaburger door blogger H3nq. Als je trouwens graag reviews van snacks leest kan je ook op Instagram @snackspert volgen, deze Instagrammer neemt zijn missie als snacktester heel serieus. 

H3nq is niet helemaal ontevreden, hij geeft de pizzaburger een 6,5. ‘Is er sprake van synergie? Niet echt, de pizzaburger smaakt niet beter dan gewone pizza en neutraliseert de nadelen van hamburgers niet volledig. Maar het zou ook niet eerlijk zijn om dat te verwachten. Als maaltijd voldoet de pizzaburger, zowel wat betreft smaak als vulling.’ Lees hier de volledige review. 

De Snackspert is wat minder tevreden over de smaak. Hij geeft slechts twee sterren, maar vindt het idee wel briljant, en roept Dr. Oetker op om iets aan de smaak te doen: ‘We weten dat Dr. Oetker, zoals met Casa di Mama, veel beter kan. Het kan ook echt veel beter.’ Niks gemist dus, als je de pizzaburger ook nog niet geproefd hebt.

Eén reactie op “Reviews: Dr. Oetker Pizzaburger

  1. Is er dan geen mens die weet dat de zogenaamde dr.oetker totaal fout was in de tweede wereld oorlog,super nazi,s van de bovenste orde.
    Eet smakelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *