3 kilo eraf!

friet vrijdagNieuw plan: ik ga in januari drie kilo afvallen. Neem nog even de tijd voor mentale voorbereiding, en vanaf 1 januari wordt het serieus. Moet lukken toch, drie kilo in een maand? Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen, ik heb allerlei dieetboeken gelezen en ik heb alvast ‘voor’-foto’s gemaakt, voor de voor- en na-foto’s, nu mijn buik nog lekker hangt. Oh en voor wie zich nu afvraagt: afvallen, Evelien? Huh? Maar je bent toch niet dik? Daar schreef ik dit blogje over. 

Als er lezers zijn die ook willen afvallen in januari: je kan meedoen! Ik vind het altijd superleuk om mee te doen met ‘challenges’, zoals de #OwnYouriPhone-challenge die ik een tijdje geleden heb gedaan, en #druitdaging waarbij je elke dag spullen moet weggooien. Het lijkt me dus leuk om nu zelf een uitdaging te organiseren, het werkt zo: je schrijft je in, en dan krijg je vanaf 1 januari elke dag een korte mail met een opdracht, een tip of een inzicht. Ik heb voor jullie een hele stapeldieetboeken doorgespit, en Er komt ook een besloten Facebookgroep waar je je voortgang kan delen als je dat leuk vindt, maar niks is verplicht. Je kan je ook halverwege weer afmelden als je het zat bent.

Het is absoluut niet de bedoeling om alleen nog maar granen en groente te eten, het moet wel leuk blijven. Dus een beetje minder snoepen, een beetje bewegen, en vooral veel lekkere dingen eten, maar niet te veel. Klinkt simpel, is het dus niet. Het is ook totaal niet zeker dat ik de drie kilo ga halen, maar ik ga wel keihard m’n best doen, en ik ben goed voorbereid. Je kan je dus ook alleen uit nieuwsgierigheid inschrijven, of voor leedvermaak.

Je kan je inschrijven in de rechter zijbalk!

6 reacties op “3 kilo eraf!

  1. Ja, ook die 3 kilos kunnen in de weg zitten 😉 Succes ermee, en het is sowieso wel een goed idee om te beginnen met de suikers en chips te laten staan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *